Shala Group, Volvo Truck Center Albania

NJE SHIKIM I PARE I VOLVO-S SE RE FMX

Vetem tre vjet pas daljes se Volvo FMX-it te pare, eshte nje model i ri gati per te marre vendin e tij. Megjithese ai eshte ne qarkullim, ai mund te vazhdoje fale fuqise se tij. Teknologjite e reja inteligjente do te ndihmojne per te shmangur lodhjen e shoferit dhe maksimizuar produktivitetin. Ne hapsira te limituara dhe terrene te ashpra, ajo vendos standarde te reja ne aspektin e levizshmerise dhe manovrimit. , Dhe sidomos projekti i tij eshte projektuar per te bere perdorimin optimal nga mundesite ne nje sektor ne te cilen biznesi eshte me i forte se betoni, ne industrine e ndertimit.

Popular News